Upplev mer av Karl-Tövåsens fäbod!

Fäboden är stängd sommaren 2017

Förbokade visningar på söndagar

Nu har du chansen att uppleva något extra då vi har stängt fäboden för övriga besökare och bara har öppet för dig som bokat en unik visning.

Ostprovning framför brasan

Rundvandring på fäboden med guidning och historia kring fäbodlivet. Avslutas med avsmakning av de olika produkter som tillverkas på fäboden, tillsammans ned en kopp kok kaffe framför brasan i Kaffestugan. Andra dryckes alternativ finns till dem som önskar. Rekommenderas från 12 år.

Pris: 250 kronor/person.
Tid: cirka 1 timme.
Bokas via SMS på nummer: 073-232 65 26 senast kl. 16.00 dagen innan. Uppge namn på deltagare samt telefonnummer. Bokningsbekräftelse får ni via SMS. Visningen ställs in om det är färre än 6 personer anmälda kl. 16.00 dagen innan. Max antal deltagare är 20 personer.

Fäbodens lilla djurskola för stora och små

Prova att vara fäbodpiga/dräng för en stund. Följ med på matningstur och lär känna djuren på fäboden. Vi matar grisar och kalvar, letar ägg hos hönsen och klappar och matar kaninerna med mera. Har hästarna och korna kommit hem från skogen så hälsar vi på dem.

Pris: 120 kronor/person.
Tid: cirka 1 timme.
Bokas via SMS på nummer: 073-232 65 26 senast kl. 16.00 dagen innan. Uppge namn på deltagare samt telefonnummer. Bokningsbekräftelse får ni via SMS. Visningen ställs in om det är färre än 6 personer anmälda kl. 16.00 dagen innan. Max antal deltagare är 16 personer.
Oömma kläder. Barn under 8 år i målsmans sällskap.